Het kloppend hart van Waterland
Live

Raamvisite voor oma Marijke bij pasgeboren kleinzoon

Gepubliceerd: Zaterdag 04 april 2020 10:16

Raamvisite voor oma Marijke bij pasgeboren kleinzoon

De veiligheidsmaatregelen rondom het Coronavirus zorgen voor bijzondere omstandigheden. Zo kregen we deze foto doorgestuurd van hoe een oma tijdens Coronatijd haar pasgeboren kleinzoon bewonderd.

De Corona-maatregelen zorgen ervoor dat veel ouderen momenteel geïsoleerd leven en missen daardoor de contacten met hun kinderen en kleinkinderen. Dat geldt voor ouderen in verpleeghuizen en woonzorgcentra, maar ook voor ouderen die thuis wonen. Maar wat dan als je net de trotse oma bent geworden van een pasgeboren kleinzoon?

Op deze ingezonden foto, gemaakt door de kraamverzorgster, zie je oma Marijke die haar pasgeboren kleinzoon Ezra Samuel een bezoekje brengt. Door alle terechte maatregelen die het Coronavirus moeten bestrijden, fietst oma zo vaak als mogelijk naar haar kleinzoon om hem via een raamvisite te bewonderen. Op de foto zie je dat Ezra in ieder geval veilig in de armen van zijn ouders ligt, maar wanneer oma Marijke eindelijk Ezra in haar armen kan sluiten om hem te knuffelen weten we nog niet. Voor nu blijft het in ieder geval dus nog even bij de raamvisites.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services