Het kloppend hart van Waterland
Live

Prijswinnaars fotowedstrijd ‘Water. Geniet ervan!’ bekend

Gepubliceerd: Maandag 11 september 2023 12:16

Prijswinnaars fotowedstrijd ‘Water. Geniet ervan!’ bekend

Foto: HHNK

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) vroeg inwoners deze zomer om foto's te maken waarbij zij genieten in, op of aan de Noord-Hollandse sloten en rivieren. De fotowedstrijd ‘Water. Geniet ervan! leverde ruim 170 mooie, bijzondere of verfrissende foto's op.

De inzendingen werden naast de vele publieksstemmen ook beoordeeld door een vakjury. De top-6 winnaars ontvangen spetterende prijzen, variërend van een workshop fotografie tot een dagdeel varen tot fiets-suppen.

De grote winnares is Cora uit Schagen die een foto nam bij Callantsoog, bij het mooie natuurgebied bij de Karnemelkplaats. Zij wint een fotografieworkshop van professioneel fotograaf Ed Lonnee. Gefeliciteerd! Alle prijswinnaars ontvangen naast een spetterende prijs ook een setje ansichtkaarten van hun winnende foto. Wie weet ontvang jij er binnenkort een over de post.

De jury heeft ook nog een leuke verrassing voor 3 waanzinnige waterfoto's die te kort stemmen hadden voor de top-6 positie. Thomas uit Den Helder, Ger uit Castricum en Dirk uit Spijkerboor ontvangen een HHNK badlaken én een setje ansichtkaarten voor hun bijzondere inzending.

Bron: HHNK

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services