Het kloppend hart van Waterland
Live

Presentatie ‘De bijdrage van beweging aan een gezond en vitaal leven voor 60plussers’

Zaterdag 15 september 2018 13:09

Presentatie ‘De bijdrage van beweging aan een gezond en vitaal leven voor 60plussers’

Kom op 18 september naar de levendige presentatie: ‘De bijdrage van beweging aan een gezond en vitaal leven voor 60plussers’!

Tijdens de Nationale Sportweek organiseren Team Sportservice Zaanstreek-Waterland, Fysiogroep Waterland en WonenPlus Waterland een levendige presentatie met kleine beweegmomenten over de bijdrage van beweging aan een gezond en vitaal leven. De presentatie is op dinsdag 18 september van 14.00 – 15.30 uur in Fitnessclub Monnickendam en openbaar toegankelijk.


De buurtsportcoach van Waterland, Kelly Tiggelman, vertelt u graag meer over de beweegrichtlijnen, effecten van bewegen en over het beweegaanbod in de buurt. De fysiotherapeuten van Fysiogroep Waterland, Jos Kooistra en Gea Porsius, gaat in op het belang van krachttraining en geeft voorbeelden van bot- en spierversterkende oefeningen. Tussendoor is er tijd voor een aantal kleine beweegmomenten. Het doel is om u handvatten te geven om lekker te bewegen en fit en vitaal te blijven! Ingrid Grasboer van WonenPlus vertelt u graag meer over hun diensten en mogelijkheid voor hulp en ondersteuning.

U bent van harte welkom bij onze levendige presentatie! Deelname is kosteloos. Graag vooraf aanmelden bij Kelly Tiggelman van Team Sportservice Zaanstreek-Waterland via ktiggelman@teamsportservice.nl of 06-23126396. Aanmelden kan tot 16 september.

De presentatie wordt gegeven op dinsdag 18 september van 14.00 – 15.30 uur in Fitnessclub Monnickendam, Wilhelminalaan 56, 1141 CW Monnickendam.

Bron: Sportservice Zaanstreek-Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services