Het kloppend hart van Waterland
Live

Pop-musicalkoor Purmerend zingt voor Huis aan het Water

Gepubliceerd: Maandag 01 mei 2023 15:26

Pop-musicalkoor Purmerend zingt voor Huis aan het Water

Woensdag 24 mei om 20.00 uur geeft Pop-musicalkoor Purmerend een benefietconcert voor Huis aan het Water in de Grote Kerk van Edam.

Een swingend concert bijwonen en tegelijkertijd een goed doel steunen? Dat kan. Pop-musicalkoor Purmerend geeft een concert om geld op te halen voor Huis aan het Water. Het honderdkoppige koor wordt gedirigeerd door Patrice van Opstal en begeleid door pianist Ike van Bergen.

Wat is Huis aan het Water?
Huis aan het Water biedt ondersteuning aan mensen met kanker (en hun naasten) met het doel hen zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven terug te geven. Professionals en vrijwilligers werken hiervoor samen aan een omvangrijk programma met o.a. therapie, leefstijl, creatieve activiteiten, lotgenoten- en rouwgroepen. Er wordt ook gesport en gezongen, er zijn themabijeenkomsten en verwendagen. En niet alleen voor volwassenen, maar ook specifiek voor kinderen en jongeren. Huis aan het water draait vrijwel volledig op giften en donaties

Initiatief
Initiator van het concert is koorlid Henny Bos, die als vrijwillig gastvrouw werkt voor Huis aan het Water. “Ik hoop op een prachtig concert in een uitverkochte Grote Kerk.

Meer informatie
Meer informatie via www.stichtinghuisaanhetwater.nl/benefietconcert. Het concert is op woensdag 24 mei, 20.00 uur in de Grote Kerk, Grote Kerkstraat 57, 1135 BC Edam.

Bron: Stichting Huis aan het Water

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services