Het kloppend hart van Waterland
Live

Pink Ladies en B-Team winnen Talentenshow Broeker Feestweek

Gepubliceerd: Zondag 14 augustus 2016 19:25

Tijdens de Broeker Feestweek vormt de Talentenshow, die afgelopen donderdag werd gehouden, een van de hoogtepunten.

Deze keer kon de Talentenshow vanwege het slechte weer niet op het Kerkplein plaatsvinden en daarom werd er uitgeweken naar Het Broeker Huis. Met een tent in de tuin was het toch buiten. Volle bak natuurlijk want iedereen wil het goed zien. Omroep PIM was aanwezig met een camera, en in samenwerking met Het Broeker Huis was het mogelijk gemaakt om ook binnenin het Broeker Huis live mee te kijken op een groot scherm.

Er deden ook dit jaar weer acht teams mee aan de Talentenshow. De teams strijden de hele week in verschillende evenementen om de winst. Met de Talentenshow proberen de teams op creatieve wijze punten te vergaren om aan het eind van de week als winnaar te worden uitgeroepen. Tijdens de Talentenshow mogen de teams niet playbacken en moeten zij eigen teksten zingen. Zo zagen we het Pyjamateam met een bed op het podium, de Freddy's zongen teksten over de andere teams, de Pink Ladies hadden een act uit Grease en De Matrozen deden een medley over matroos Jan. Het oudste team, de Tijgers, waren op de Jamaicaanse toer.

Aan het einde van de avond bepaalde de jury dat er twee winnaars waren, de Pink Ladies en de Matrozen. En het bleef nog lang gezellig in Het Broeker Huis...

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services