Het kloppend hart van Waterland
Live

PIM op bezoek bij Koninklijke Hakvoort Shipyard

Gepubliceerd: Maandag 30 november 2020 15:48

PIM op bezoek bij Koninklijke Hakvoort Shipyard

Foto: Omroep PIM

Op 13 november ontving Hakvoort Shipyard uit handen van de commisaris van de Koning het Koninklijk predicaat. PIM ging bij Albert en Klaas Hakvoort langs om hen met dit heuglijke feit te feliciteren.

Het Koninklijk predicaat is een absolute mijlpaal voor de werf die sinds 1919 in Monnickendam geleid wordt door de familie Hakvoort. De honderdjarige geschiedenis wordt gekenmerkt door een gezonde en gestage groei met eigen middelen.

“We zijn er heel trots op dat wij het predicaat Koninklijk mogen voeren. Het is een bekroning op het werk dat de huidige en vorige generaties met hun ondernemerschap en passie hebben opgebouwd. Bovendien een groot compliment voor al onze medewerkers en onderaannemers die zich in de jaren aan onze familiewerf verbonden hebben. Hun inzet en vakmanschap hebben dit succes mogelijk gemaakt. Wij danken onze klanten en hun vertegenwoordigers voor het in ons gestelde vertrouwen. Het predicaat is een stimulans voor de toekomst’, melden de broers Klaas en Albert Hakvoort.

Hakvoort is in 1919 opgericht en heeft onder leiding van de vierde generatie met de uitbreiding van de productiehallen en de bouw van grotere schepen een stevig fundament gelegd voor een gezonde toekomst. Hakvoort Shipyard produceert zeer luxe jachten die uitblinken door vakmanschap en kwaliteit. Oer-Hollandse degelijkheid vormt de basis voor ieder schip. Innovatie en nieuwe technieken spelen daarbij een belangrijke rol. Dat zijn belangrijke redenen voor (internationale) klanten om bij Hakvoort hun schip te laten bouwen. In de afgelopen honderd jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld van reparatiewerf tot een vooraanstaande wereldwijd exporterende jachtenbouwer met een uitstekende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en kwaliteit.

Op dit moment heeft de werf drie superjachten in aanbouw t.w. een 61 meter jacht project YN251, een 45 meter jacht YN 252 en als casco in aanbouw een 61 meter jacht YN 253.

Bron: Hakvoort Shipyard

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services