Het kloppend hart van Waterland
Live

PIM maakt zich op voor jubileumfeest in Mirror Paviljoen met veel gasten en Waterlandse muziek!

Vrijdag 06 april 2018 11:04

PIM maakt zich op voor jubileumfeest in Mirror Paviljoen met veel gasten en Waterlandse muziek!

Foto: Omroep PIM

Zaterdag 7 april a.s. is het vijf jaar geleden dat Omroep PIM startte. PIM gaat dat vieren met een 5 uur durende LIVE-uitzending van 17.00 - 22.00 uur vanuit het Mirror Paviljoen. En iedereen is welkom!

In de vijf uur durende LIVE-uitzending vanuit het Mirror Paviljoen blikt PIM elk uur terug op een jaar uit haar 5-jarig bestaan.

Het eerste uur starten we met een terugblik met burgemeester Kroon en Johanna Mensen naar de start precies 5 jaar geleden. Maar burgemeester Kroon is natuurlijk niet de enige gast waarmee we terugblikken op 5 jaar PIM. In de gehele uitzending zullen meer dan 50 gasten aan tafel aanschuiven en zullen we met hen terugkijken naar een klein gedeelte van de enorme hoeveelheid aan items die PIM in de afgelopen 5 jaar heeft gemaakt.

En natuurlijk mag het bij een feestje niet ontbreken aan goede muziek. Elk uur zal een andere Waterlandse artiest zorgen voor de muzikale omlijsting. Het eerste uur is dat Jan Wouter Oostenrijk, de gitaarvirtuoos uit Monnickendam. In het tweede uur is het de beurt aan Ilse Raasing en Michel van Bavel. De Vleppyie Auwurs nemen de muziek in het derde uur voor hun rekening, en in het vierde uur gaat de band FF Anders met de bekende Marker André Peereboom in hun gelederen ervoor zorgen dat de voetjes zeker van de vloer gaan. De afsluiting is in handen van de Marker feestband De Kokosmakronen. Een spetterende afsluiting van deze mijlpaal in het bestaan van PIM.

U bent allen van harte welkom in het Mirror Paviljoen om dit feestje samen met PIM te vieren. En bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan is alles natuurlijk LIVE thuis te volgen op tv.

Omroep PIM is te bekijken via:
- Ziggo kanaal 44
- KPN kanaal 1442
- XS4all, Telfort kanaal 328

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services