Het kloppend hart van Waterland
Live

PIM LIVE-uitzendingen tijdens viering 450 jaar Slag op de Zuiderzee

Gepubliceerd: Dinsdag 04 juli 2023 20:58

PIM LIVE-uitzendingen tijdens viering 450 jaar Slag op de Zuiderzee

Foto: Omroep PIM

Op donderdag 6 juli start in Monnickendam de viering van 450 jaar Slag op de Zuiderzee met een bestorming van de Zuiderpoort. Omroep PIM zal dit in zijn geheel vanaf 18.00 uur LIVE uitzenden. Daarnaast zal Omroep PIM ook op zaterdag 8, zondag 9 en zaterdag 15 juli LIVE verslag doen van alle festiviteiten.

Naast de officiële start van de viering van 450 jaar Slag op de Zuiderzee met de bestorming van de Zuiderpoort en de uiteindelijke benoeming van Cornelis Dirkszoon tot burgemeester van Monnickendam in de Grote Kerk zal Omroep PIM meerdere live-uitzendingen gaan verzorgen. Op zaterdag 8 juli doen wij LIVE verslag van de Jan Haringrace en het Meezingfestival, en op zondag 9 juli besteden wij wederom aandacht aan de Jan Haring zeilrace en zullen wij natuurlijk ook live aanwezig zijn bij de jaarlijkse Palingrookwedstrijd. En natuurlijk doet PIM LIVE verslag van DE Slag om de Zuiderzee op 15 juli.

In de studio ontvangen onze presentatoren Patty de Jong en Wouter Terpstra meerdere gasten en zal er vanuit de studio live geschakeld worden naar de verschillende festiviteiten.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services