Het kloppend hart van Waterland
Live

PIM brengt 'Galgeriet het gesprek' voorafgaand aan raadsvergadering

Woensdag 30 augustus 2017 15:08

PIM brengt 'Galgeriet het gesprek' voorafgaand aan raadsvergadering

Foto: Omroep PIM

Op donderdag 7 september a.s. om 18:30 uur zendt PIM live vanuit kamer 28 in het gemeentehuis een informatief programma uit, waarin Patty de Jong en Wouter Terpstra de kijkers zullen informeren over het hoe en waarom van deze extra raadsvergadering aangaande het Galgeriet die aansluitend om 19:30 uur zal beginnen en eveneens door PIM live wordt uitgezonden.

In "Galgeriet het gesprek" praten Patty en Wouter met insiders om de kijker zo optimaal mogelijk te informeren over het hoe en waarom van deze extra raadsvergadering, wie zijn hier verantwoordelijk voor en waarom? En uiteraard wat is de huidige stand van zaken rondom het Galgeriet?

Op Social media lopen de discussies en meningen over het Galgeriet zodanig uiteen dat het in de ene discussie gaat over de vraag of Deen wel of niet goed functioneert en de bevolking misschien beter af is met supermarkt A of B, of wordt er gesuggereerd dat de ondernemers in de binnenstad bang zijn voor concurrentie, en in andere weer waarom er nou precies gekozen is voor de huidige weg of waarom had dat anders gemogen of gemoeten! Kortom, gaat het nog wel om hetgeen waar het om zou moeten gaan? Wat is er politiek gezien nu wel of niet aan de orde of besloten? Wat is het belang van deze extra raadsvergadering en wat kunnen we daarvan verwachtten?

LET OP! De live uitzending start al om 18:30 uur en aansluitend zal er omgeschakeld worden naar de raadszaal waar de extra ingelaste raadsvergadering over het Galgeriet zal plaatsvinden.

"Galgeriet het Gesprek" mis het niet!


Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services