Het kloppend hart van Waterland
Live

Paasvieringen HH Nicolaas en Antoniuskerk verplaatst naar Doopsgezinde Vermaning

Gepubliceerd: Donderdag 28 maart 2024 13:39

Paasvieringen HH Nicolaas en Antoniuskerk verplaatst naar Doopsgezinde Vermaning

Foto: Omroep PIM

Naar aanleiding van een bouwtechnisch onderzoek van de HH Nicolaas en Antoniuskerk in Monnickendam heeft het parochiebestuur helaas moeten besluiten om de kerk met onmiddellijke ingang voor onbepaalde tijd te moeten sluiten. Dit omdat de fundering onder het hoogaltaar in een zeer slechte staat verkeert. De Paasvieringen zullen wel doorgang vinden, maar op een andere locatie: de Doopsgezinde Vermaning aan het Weezenland in Monnickendam.

Locatieraad HH Nicolaas en Antoniuskerk: "Naar aanleiding van ons eerdere persbericht over de bouwkundige problemen van de HH Nicolaas & Antoniuskerk te Monnickendam, kunnen wij u mededelen dat we voor alle Paasvieringen (Witte Donderdag – Goede Vrijdag – Paaszaterdag en 1e Paasdag) gebruik mogen maken van de Doopsgezinde Vermaning aan het Weezenland. We zijn de Doopsgezinde geloofsgemeenschap hiervoor zeer erkentelijk." 


De aanvangstijden van de vieringen blijven hetzelfde.
Witte Donderdag (28-03-2024): 19.00 uur
Goede Vrijdag (29-03-2024): 14.30 uur
Paaswake (30-03-2024): 20.30 uur
1e Paasdag (31-03-2024): 10.00 uur

Voor de vieringen na Pasen is ook een oplossing gevonden. Voor de vieringen mag gebruikgemaakt worden van het RK Clubhuis, Noordeinde 20. 

Bron: Locatieraad HH Nicolaas & Antonius Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services