Het kloppend hart van Waterland
Live

Overhandiging cheque kerstboomophalers Ilpendam

Gepubliceerd: Zondag 30 januari 2022 13:21

Overhandiging cheque kerstboomophalers Ilpendam

Foto: Omroep PIM

Met een bedrag van €1500,- mogen de kerstboomophalers van Ilpendam trots op zichzelf zijn. Zij overhandigden de cheque aan de organisatie van de Sport- en Spelweek Ilpendam. Deze is enorm blij met deze opbrengst en verzekerd de kinderen dat er daarvan leuke activiteiten in de zomervakantie georganiseerd worden.

Ruim 2 weken lang hebben de kinderen de straten van Ilpendam afgestruind naar kerstbomen. Een heerlijke buitenactiviteit tijdens de kerstvakantie en straks, in de zomervakantie, hebben ze nogmaals plezier van hun inzet want dan zal de organisatie achter de Sport- en Spelweek Ilpendam leuke activiteiten voor de kinderen organiseren. Denk hierbij aan verschillende sporten, leuke spellen, culinair koken, waterpret, brandweerspektakel en als klapper de tentennacht. Of als alternatief dit jaar weer een parQ-night. Daarnaast kregen de kinderen ook hun eigen aandeel voor in de spaarpot. Voor de kinderen een win-win-win situatie.

De organisatie achter de Sport- en Spelweek Ilpendam bestaat uit vrijwilligers en draait volledig op giften. Daarom is het opgehaalde bedrag een welkome aanvulling en kunnen er plannen gemaakt worden voor de zomer. De Sport- en Spelweek Ilpendam wordt jaarlijk in de laatste week van de zomervakantie georganiseerd. Voor meer informatie over de activiteiten verwijzen we graag naar de Facebookpagina van Sport- en Spelweek Ilpendam.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services