Het kloppend hart van Waterland
Live

Openluchtdienst op Hemmeland

Gepubliceerd: Zaterdag 26 juni 2021 12:55

Openluchtdienst op Hemmeland

Foto: Kees Brouwer

De openluchtdienst gaat dit jaar weer door! Op zondag 27 juni kunnen we weer samen komen op het Hemmeland om te luisteren naar zang en verkondiging van het thema “Aangeraakt door Jezus”.

Voorganger in de dienst is Willemien van Berkum, onder andere actief als pionier en pastor van Hart voor Velserbroek. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Couleur Locale onder leiding van Marjo van den Doel. Ook is er aandacht voor de kinderen, dus het wordt een dienst voor iedereen! Vanzelfsprekend zullen alle geldende maatregelen in acht worden genomen, zodat we veilig kunnen genieten van deze bijzondere dienst.

Mocht het weer onverhoopt niet goed genoeg zijn om de dienst in de buitenlucht te houden, zal de dienst verplaatst worden naar de Opstandingskerk. Aangezien er voor diensten binnen nog beperkingen gelden wat betreft het aantal bezoekers willen we u vragen om u op te geven via de website (tabblad Reserveren Kerkdienst). We gaan er natuurlijk vanuit dat we gewoon met zijn allen buiten samen zullen komen, maar mocht het nodig zijn kunnen de eerste 60 aanmeldingen de dienst dan in de kerk bijwonen.

We hopen u allen te zien op zondag 27 juni!

Bron: Protestantse Gemeente Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services