Het kloppend hart van Waterland
Live

Open repetitie Couleur Locale

Gepubliceerd: Dinsdag 17 mei 2022 09:06

Open repetitie Couleur Locale

Foto: Couleur Locale

In Monnickendam zingt al meer dan 25 jaar een groep zangers uit Monnickendam en omgeving in het koor Couleur Locale. Zij zingen klassiek repertoire, religieus maar ook profaan, met uitstapjes naar modernere stukken van jazz tot pop.

De variatie in verschillende stijlen kenmerkt het koor. De ene keer studeren ze op een ingewikkeld klassiek stuk, wat ze afwisselen met lichter repertoire dat weer op een heel ander vlak uitdaging geeft. De wekelijkse repetitie is op dinsdagavond van 20- 22 uur in de Opstandingskerk in Monnickendam. Het koor wordt geleid door de kundige dirigente Marjo van den Doel. 


Couleur Locale is op zoek naar zangers en zangeressen die hun kleine koor willen versterken. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan meezingen op de open repetitie op dinsdag 31 mei van 20u-22u. "Voor de pauze gaan we met elkaar repeteren en na de pauze geeft het koor een klein concert. Mocht je op een andere dinsdagavond willen meezingen mail dan even naar de voorzitter Marieke Siebrecht, marieke.siebrecht@gmail.com We hopen je te zien in Monnickendam!"

Bron: Couleur Locale

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services