Het kloppend hart van Waterland
Live

Open Huis en 10 jaar Fotocommunity Waterland

Gepubliceerd: Woensdag 01 juni 2022 13:04

Open Huis en 10 jaar Fotocommunity Waterland

Foto: Fotocommunity Waterland

Op vrijdag 24 juni zal de Fotocommunity Waterland (FCW) haar deuren openzetten voor het publiek. Zij houden een open huis en vieren tevens het 10-jarig bestaan van Fotocommunity Waterland. Dit evenement vindt plaats in de voormalige Oude Zeilschool, gelegen aan het water, Galgenriet 5 in Monnickendam.

De Fotocommunity is een moderne fotoclub die met elkaar de fotografie-beleving naar een hoger niveau tilt. Amateurfotografen uit de gehele regio kunnen zich oriënteren tijdens dit open huis die duurt van 15:00 u tot 17:00 u. Zo wordt er o.a. uitleg gegeven over alle activiteiten die de leden met elkaar ondernemen. Er zal een ook presentatie draaien van 10 jaar Fotocommunity Waterland.

Tevens zal Arnold van der Zee, oprichter van Fotocommunity Waterland en fotograaf in Monnickendam, alle gestelde vragen kunnen beantwoorden. Er zijn 2 modellen aanwezig waarmee bezoekers kunnen fotograferen. Ook zijn er veel leden van de FCW aanwezig die graag vertellen over de ervaringen binnen de club. De oud-leden zijn hierbij van harte uitgenodigd. Verder krijgen bezoekers de gelegenheid om met het FUJI X systeem, objectieven van FUJI uit te proberen. 

Geïnteresseerde fotomodellen kunnen zich aanmelden voor een intake om in de toekomst op TFP basis te “shooten” met de FCW. Geïnteresseerden voor deze Open Dag kunnen zich opgeven via de website. Deelname is gratis. www.studioarnoldvanderzee.nl

Link: https://www.studioarnoldvanderzee.nl/fotocommunity/open-dag-vrijdag-24-juni-2022/

Bron: Studio Arnold van der Zee

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services