Het kloppend hart van Waterland
Live

Open dag bij Veehouderij Willig in Katwoude

Gepubliceerd: Maandag 17 april 2017 16:49

Open dag bij Veehouderij Willig in Katwoude

Op zondag 23 april tussen 11.00 uur en 16.00 uur heten Bertine en Peter Willig iedereen die belangstelling heeft in hun boerderij met koeien, schapen en geiten, van harte welkom.

Ze houden voor het eerst een open dag om hun duurzame stal te laten zien waar hun roodbonte koeien kunnen liggen op waterbedden en lekker hun vacht schoon kunnen borstelen. Er zijn in dit jaargetijde ook kalfjes, lammetjes en pasgeboren geitjes te bewonderen.

Maar ook is er de mogelijkheid om weidevogels te spotten of in het stro te ravotten. En wil je ook nog even knutselen? Dat kan! Er is houtskool om een koe te schetsen, er is een kleurplatenwedstrijd en er is echte wol van onze Texelaarschapen om een schaapje te maken. En vergeet ook het koeienpaspoort en de speurtocht niet!

De World Servants (jongeren uit Waterland die geld inzamelen voor hun reis naar Malawi om daar de bevolking te helpen en er zelf veel van te leren) verzorgen poffertjes. En als je dorst hebt, mag je je eigen bekertje volmelken uit de limonadekoe. 

De boerderij is gelegen aan de Hoogedijk 58 te Katwoude.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services