Het kloppend hart van Waterland
Live

Open dag bij Fitnessclub Monnickendam

Gepubliceerd: Vrijdag 07 september 2018 09:34

Open dag bij Fitnessclub Monnickendam

Foto: Fitnessclub Monnickendam

Fitnessclub Monnickendam, gevestigd aan de Wilhelminalaan 56 in Monnickendam organiseert op zondag 16 september van 10.00 – 16.00 uur een open dag.

Wij vinden verantwoord sporten belangrijk. Daarom worden jouw sportdoelen altijd met de fitnesscoach besproken. Onder professionele begeleiding worden jouw sportdoelen behaald. Door onze ruime openingstijden kun je het sporten breed inplannen. Wij faciliteren onder andere de spinninglessen en de yoga lessen van YogaWays, maar jij bepaalt welke lessen je volgt en wanneer.

Fitnessclub Monnickendam werkt met abonnementen voor minimaal 3 maanden, waarbij een tijdelijke stop 2x per jaar mogelijk is. De koffie, thee en cappuccino zijn altijd gratis.

Nieuw: Myride bike
Fiets vrijuit zonder afgeleid te worden en ga helemaal op in het schitterende landschap dat je het scherm voor je ziet. Dat is het idee van de nieuwe Myride bike, waarvan we er twee in de club hebben staan. Op je scherm zie je beelden van meer dan 500 unieke locaties uit de hele wereld. De video op het scherm is gerangschikt naar type fietsinspanning (terrein, afdaling, vlak, gemengd en klimmen), zodat je een afspeellijst kunt samenstellen die voldoet aan jouw behoeften op het gebied van entertainment en training.

Beelden van gevarieerde terreinen, muziek van goede kwaliteit en eersteklas voiceover-coaching zorgen samen voor leuke, maar ook pittige trainingen. Ook kun je kiezen voor een interval training van 30 minuten met een hoge intensiteit. Dus moet je de spinningles aan je voorbij laten gaan, dan kun je altijd nog het snot voor de ogen fietsen op de Myride bike!

Nieuw: Fitpoints
Een loyaliteitsprogramma, dat is wat we onze trouwe leden willen bieden. Dit hebben we opgezet in de vorm van Fitpoints. Met deze Fitpoints kun je jouw eigen cadeau kiezen in de webshop die je kunt vinden in de Fitnessclub Nederland App. Des te vaker je komt sporten des te meer punten je verdient. De cadeaus variëren van een maand gratis sporten tot een hotelovernachting in een Superior Kamer van Hotel Van Der Valk!

Open dag actie
Op zondag 16 september van 10.00 – 16.00 uur is onze open dag. Schrijf je deze dag in als nieuw lid en betaal geen inschrijfkosten. Ook ontvang je een leuke koffer cadeau! Mocht je deze dag niet langs kunnen komen, dan kun je je ook inschrijven via de website.

Je bent van harte welkom om te komen kijken!

Fitnessclub Monnickendam. Voor jou dichtbij.
 
Adres: Wilhelminalaan 56, 1141 CW Monnickendam
Telefoonnummer: 0299 – 652772
Facebook: FitnessclubMonnickendam
Instagram: @FitnessMonnickendam
 
Bron: Fitnessclub Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services