Het kloppend hart van Waterland
Live

Op Uw Gezondheid! Lezing door Marjan Minnesma (Urgenda) in Broeker Kerk

Gepubliceerd: Donderdag 25 januari 2024 07:42

Op Uw Gezondheid! Lezing door Marjan Minnesma (Urgenda) in Broeker Kerk

Foto: GroenLinks Waterland

Op vrijdag 9 februari zal Marjan Minnesma, directeur van Urgenda, om 10.30 uur in de Broeker Kerk de lezing Op Uw Gezondheid! houden; "Een hoopgevend verhaal over de nieuwe landbouw met oog voor gezondheid van mens, dier en planeet (èn boer!)".

Gezondheid is een groot goed, misschien wel het belangrijkste in het leven. Onze gezondheid staat niet op zichzelf, maar is afhankelijk van de gezondheid van de bodem, de planten en de dieren. Een gezonde planeet is daarom een voorwaarde voor onze toekomst en die van onze kinderen. De landbouw van de toekomst is dus een landbouw die daar rekening mee houdt en zo onze voedselvoorziening veilig stelt.

Het goede nieuws is dat dit kan! Marjan Minnesma , directeur van Urgenda vertelt op 9 februari om 10.30 uur in de kerk van Broek in Waterland een hoopgevend verhaal over de nieuwe landbouw. Met reacties van veehouders Nils Spaans, John Snelderwaard en de voorzitter van LTO Noord-Holland Marbel de Graaf.

Tijdens het evenement is er een informatiemarkt met lokale en regionale initiatieven rond klimaat, gezondheid en landbouw. 


Wilt u dit evenement bijwonen? Meld u dan uiterlijk 7 februari aan via waterland@groenlinks.nl. De toegang is gratis.

 

Bron: Johan Horjus

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services