Het kloppend hart van Waterland
Live

Ook dit jaar weer een Sport- en Spelweek voor de jeugd in Ilpendam

Gepubliceerd: Zaterdag 30 juli 2022 10:42

Ook dit jaar weer een Sport- en Spelweek voor de jeugd in Ilpendam

Foto: Sport en Spelweek Ilpendam

Ook dit jaar wordt in Ilpendam in de laatste week van de zomervakantie (22 t/m 27 augustus 2021) weer een Sport- en Spelweek voor de jeugd georganiseerd. Het thema is "Zomerse Kerst".

Als de vakantie er bijna opzit, de batterij weer is opgeladen en de dagen nog steeds lekker warm zijn weet je dat het er tijd voor is: De Sport- en Spelweek! Zoals het er nu naar uitziet wordt de traditionele Sport- en Spelweek zonder Corona-maatregelen gevierd, maar de organisatie houdt uiteraard een slag om de arm.

De organisatie ligt in handen van de Stichting Buurt- en Clubhuiswerk Ilpendam, commissie Sport- en Spelweek. Het thema dit jaar is “Zomerse Kerst”. Want waarom zou je maar één keer Kerst per jaar vieren? Het thema ga je bij bijna alle activiteiten terugvinden, en zeker op de slotavond: de Parq-night.

Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd, anderen zijn gratis. Kijk goed in het programmaboekje waar je je voor moet opgeven, en waar een kleine bijdrage voor wordt gevraagd.

Het kan nog wel eens een warme Kerst worden! De organisatie raadt je daarom aan om bij de activiteiten zelf een fles met water mee te nemen. Zo blijf jij op temperatuur en sparen wij samen het milieu! 

De sport- en spelweek is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Jongere kinderen mogen komen kijken, maar dan onder begeleiding van (één van) de ouders/verzorgers.

Meer informatie www.facebook.com/Sport-en-Spelweek-Ilpendam of www.instagram.com/sport_en_spelweek_ilpendam

Namens de organisatoren van de sport- en spelweek: Anja Walter, Rianne Dekker, Karin van der Weijden, Jolien Kruithof, Jelly Wals en Natascha Dekker

Bron: Organisatie Sport- en Spelweek Ilpendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services