Het kloppend hart van Waterland
Live

Online nieuwjaarsconcert Stedelijk Orkest Purmerend bij PIM

Gepubliceerd: Dinsdag 29 december 2020 11:38

Online nieuwjaarsconcert Stedelijk Orkest Purmerend bij PIM

Foto: Stedelijk Orkest Purmerend

Het Stedelijk Orkest Purmerend laat zich door corona niet van de wijs brengen. Net als voorgaande jaren is er een nieuwjaarsconcert op de eerste zondag in het nieuwe jaar. Het orkest zet met een online versie van het traditionele Nieuwjaarsconcert in Weense stijl de traditie voort. Het concert is in zijn geheel bij PIM te zien vanaf 14.30 uur.

Op het programma onder andere de klassiekers; an der schönen blauen Donau van Johann Strauss en het Viljalied van Franz Lehár. Uitgevoerd door Jeanneke van Buur, sopraan bij het koor van de Nationale Opera. Traditiegetrouw spreekt de burgemeester van de gemeente Purmerend, Don Bijl, een korte nieuwjaarswens uit.

Voor Waterlanders een uitgelezen kans om vanaf de bank te genieten van een mooi concert. Voor de orkestleden was de voorbereiding van het online concert een welkome afleiding. Het leverde unieke momenten om weer samen muziek te maken na een periode van redelijke afzondering.


De uitzending is te zien op zondag 3 januari vanaf 14.30 uur. Te volgen via Omroep PIM via kanaal 36 van Ziggo, via kanaal 1442 van KPN en op het You Tube kanaal van het Stedelijk Orkest.

 

Bron: Stedelijk Orkest Purmerend

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services