Het kloppend hart van Waterland
Live

Omroep PIM nu op Ziggo-kanaal 36

Gepubliceerd: Dinsdag 18 augustus 2020 09:17

Omroep PIM nu op Ziggo-kanaal 36

Foto: Omroep PIM 1

VodafoneZiggo heeft op 7 juli haar analoge zenders verwijderd en nieuwe kanalen toegevoegd. Daarbij zijn meerdere lokale omroepen beschikbaar in onze regio, maar dit heeft wel tot gevolg dat de kanalen opnieuw moesten worden ingedeeld. Dit betekent dat Omroep PIM vanaf 18 augustus niet meer op het vertrouwde kanaal 44 te zien is, maar op kanaal 36.

Mensen die nog een oude settopbox hebben, waarmee omroep PIM alleen analoog kon worden ontvangen, kunnen dan geen lokale omroepen meer ontvangen. Zij krijgen een bericht te zien op tv om contact op te nemen voor een nieuwe box. 

Hoe weet ik wat er te zien is op PIM?
Klik op www.omroep-pim.nl op het kopje TV, en zie de TV-Gids voor de dag zelf.

Kent u Omroep PIM nog niet?
Omroep PIM brengt Waterland dichter bij de Waterlanders. Ze vertellen wat er gebeurt in de gemeente en brengen lokale initiatieven onder de aandacht. Ze geven verenigingen de mogelijkheid zich te presenteren en brengen de lokale politiek, de kerk en ondernemerschap onder de aandacht. Omroep PIM wil het kloppend hart van Waterland zijn.

Omroep PIM is te zien op tv via Ziggo kanaal 36 en via KPN kanaal 1442. Ook via Facebook en Twitter zijn de uitzendingen te volgen.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services