Het kloppend hart van Waterland
Live

Omroep PIM maakt zich op voor viering 5 jaar PIM

Woensdag 28 maart 2018 20:03

Omroep PIM maakt zich op voor viering 5 jaar PIM

Foto: Omroep PIM

Zaterdag 7 april a.s. is het vijf jaar geleden dat Omroep PIM startte. PIM gaat dat vieren met een 5 uur durende LIVE-uitzending vanuit het Mirror Paviljoen. En iedereen is welkom! De posters om dit jubileum aan te kondigen zijn in Waterland verspreid.

Het was de ambitie van Pim Mensen om een Waterlandse Omroep voor iedereen te maken, maar hij stierf aan ALS voor hij zijn droom kon waarmaken. Ter nagedachtenis aan hem zetten Jeroen Kistemaker en Williejan Buter Pim’s droom alsnog op en vernoemden de nieuwe Publieke Innovatieve Mediadienst naar hem. Op 7 april 2013 drukte burgemeester mevrouw L. Kroon, samen met Pim’s weduwe Johanna Mensen, symbolisch op de startknop van Omroep PIM. Sindsdien zetten een groep vrijwilligers zich dag en nacht in om lokaal nieuws te verslaan en is Omroep PIM onlosmakelijk met de gemeente Waterland verbonden.

PIM is inmiddels niet alleen bekend van de talloze videoverslagen van sport, onderwijs, ondernemen, politiek en cultuur, maar ook van de vele live-uitzendingen van concerten en raadsvergaderingen, natuurlijk de wekelijkse uitzending van KerkTV en het tweewekelijkse Waterlandse Zaken, het programma voor en met ondernemers. De recente verkiezingsdebatten werden verkozen tot de op één na beste lokale constructieve verkiezingsjournalistiek in Nederland.

Op 7 april viert de omroep met alle vrijwilligers vijf jaar PIM met een vijf uur durende LIVE uitzending vanuit het Mirror Paviljoen in Monnickendam. Van 17.00-22.00 uur kijken we terug op vijf jaar PIM met gesprekken aan tafel met mensen die op de een of andere manier een rol in een van de vijf jaar van PIM hebben gespeeld. Met live muziek en met flashbacks. Meer informatie over het programma volgt. Ook zendt PIM 7 april de hele dag filmpjes uit, hoogtepunten uit de afgelopen vijf jaar.

U bent allen van harte welkom in het Mirror Paviljoen om dit feestje samen met PIM te vieren. En bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan is alles natuurlijk LIVE thuis te volgen op tv.

Omroep PIM is te bekijken via:
- Ziggo kanaal 44
- KPN kanaal 1442
- XS4all, Telfort kanaal 328

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services