Het kloppend hart van Waterland
Live

Omroep PIM krijgt bij Rabobank Clubkas Campagne cheque van € 2.805,38

Gepubliceerd: Donderdag 04 oktober 2018 19:13

Omroep PIM krijgt bij Rabobank Clubkas Campagne cheque van € 2.805,38

De finaleavond van de Rabobank Clubkas Campagne op 3 oktober 2018 is voor omroep PIM wel heel bijzonder geweest. Hans Broeren, secretaris van Omroep PIM, mocht een cheque ter waarde van € 2.805,38 in ontvangst nemen.

Voor de Rabobank Clubkas Campagne hadden zich ruim 60 verenigingen uit Waterland en omgeving ingeschreven. Rabobank Waterland en Omstreken stelde € 65.000 beschikbaar, die de leden van de bank mochten verdelen over de deelnemende clubs.

Directeur Commercie van Rabobank, Lea Sterenborg licht toe: “Als Rabobank dragen wij verenigingen een warm hart toe. Ze spelen een grote rol in het leven van onze klanten. We hebben dit jaar onze leden inspraak gegeven bij de verdeling van een gedeelte van de winst van onze bank. Ieder lid kreeg 5 stemmen om te verdelen over de clubs die zich hadden aangemeld voor de Clubkas Campagne. Uiteindelijk hebben 1.582 leden gestemd.”

Bij aanvang van de finaleavond kreeg iedere instelling een gouden envelop die opengemaakt mocht worden na tromgeroffel. Voor omroep PIM bleken er uiteindelijk 323 stemmen uitgebracht te zijn en dat betekent dat omroep PIM een totaalbedrag van € 2.805,38 kreeg uitgereikt. Hans Broeren, secretaris van Omroep PIM, mocht namens PIM dit fantastische bedrag in ontvangst nemen. Hans Broeren: "Grote dank natuurlijk aan de Rabobank Waterland en Omstreken voor dit mooie initiatief. Mooi om te horen dat we qua aantal stemmen de vierde plek hadden. We zullen ook zeker volgend jaar weer meedoen. En we willen iedereen die op ons gestemd heeft heel erg bedanken."
Ook de penningmeester van Omroep PIM, Bertien van der Kolk, was bij de finaleavond aanwezig. Zij viel eigenlijk twee keer in de prijzen. Niet alleen met het geweldige bedrag dat Omroep PIM kreeg uitgereikt, maar zij is ook penningmeester van Waterlandsmuseum De Speeltoren en het museum wist met een derde plek een cheque van € 2.820,-- in de wacht te slepen.
Omroep PIM en het Waterlandsmuseum waren zeker niet de enige Waterlandse deelnemers. Ook SV Ilpendam, VV Monnickendam, De Broekerruiters, Dorpshuis Uitdam, Gemeng Koor InStemming, GV Ilpenstein, Honk- en Softbalclub Green Devils, Zonnebloem Ilpendam en het Marker Mannenkoor kregen een bedrag uitgereikt.
Na de bekendmaking van de toegekende bedragen gaf Reggy Schutte van Good Connection een interactieve presentatie over de identiteit van de vereniging/stichting en hoe deze zich kan onderscheiden via PR en Communicatie. Een presentatie die voor de aanwezige verenigingen en stichtingen zeer nuttig was.
 
Al met al een avond om niet te vergeten. Natuurlijk bedanken wij iedereen die op Omroep PIM heeft gestemd.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services