Het kloppend hart van Waterland
Live

Officiële opening Bibliotheek Waterland

Gepubliceerd: Donderdag 26 januari 2023 19:03

Officiële opening Bibliotheek Waterland

Foto: Ria Houweling

Woensdag 25 januari 2023 is de officiële opening van Bibliotheek Waterland verricht door wethouder Astrid van de Weijenberg en de heer Aad van Tongeren van het ministerie OC&W. De opening vond plaats in de vestiging van Bibliotheek Waterland aan ’t Spil 19 in Monnickendam.

Bibliotheek Waterland is heel blij dat zij sinds begin deze maand de inwoners van de gemeente Waterland weer een volwaardige bibliotheekvoorziening kunnen bieden. Nu is er een vestiging van Bibliotheek Waterland in Monnickendam, Ilpendam, Broek in Waterland en op Marken. Al sinds de eerste openingsdag op maandag 2 januari heeft Bibliotheek Waterland veel enthousiaste bezoekers mogen ontvangen en nieuwe leden ingeschreven.

Op de dag van de opening werden de bezoekers getrakteerd op een Barista die buiten de bibliotheek verse koffie zette, en binnen kreeg een ieder wat lekkers. En omdat de opening samenviel met de start van de Nationale Voorleesdagen was er ook een kindervoorstelling getiteld "Tijger is jarig" georganiseerd.

Foto's: Ria Houweling

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services