Het kloppend hart van Waterland
Live

Nieuwjaarsreceptie in het Trefpunt op Marken wederom een succes

Gepubliceerd: Maandag 09 januari 2017 22:35

De traditionele Marker Nieuwjaarsreceptie vond afgelopen zaterdag plaats in dorpshuis ’Het Trefpunt’. Bezoekers druppelden al vroeg binnen om een goed plaatsje te bemachtigen, want tijdens deze nieuwjaarsreceptie was er ook het optreden van ‘Bessie & Bap. De receptie duurde van 17.00 uur tot 21.00 uur.

Rond de klok van zes kwam Pieter Commandeur van Regio Verzekeringen Marken naar voren. Hij kon namens Nh1816 een cheque uitreiken, ter waarde van € 10.000, aan het bestuur van het dorpshuis. Dit bedrag gaat besteed worden aan nieuwe duurzame verlichting in het dorpshuis.

Na deze cheque uitreiking was het tijd voor cabaret. Het cabaret werd verzorgd door Maarten Willemse, Erwin van Altena, Klaas Commandeur, Elbert Stoker en Nick Springer.

Na het cabaret werd het voorbije jaar nabeschouwd door ‘Bessie & Bap’ (Oma & Opa) bijgestaan door kleindochter Lucinda (Luutje Neeltje). Deze eenakter, welke niet meer is weg te denken, van ongeveer een half uur werd uitgevoerd door Elbert Stoker, Klaas Commandeur en Adinda Boes-Dorland. Het optreden, waar vele bezoekers naar uitkeken, was wederom hilarisch, want menig Marker en niet-Marker werd op de hak genomen. Na afloop kreeg het trio ook een staande ovatie.

Vervolgens was het tijd voor muziek. Dit werd verzorgd door ‘Boddie & de Rekels’.

Al met al kan de organisatie van dit evenement, de evenementencommissie van dorpshuis ‘Het Trefpunt’, terugkijken op een zeer geslaagde middag/avond en kunnen de Markers de komende tijd elkaar in de gaten houden of ze elkaar kunnen nomineren voor de verkiezing van volgend jaar, zodat dit onderdeel ook weer kan worden georganiseerd.

Tekst en foto's: Pieter Pereboom / www.MarkerNieuws.com

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services