Het kloppend hart van Waterland
Live

Nieuwe eigenaren De Waegh schuiven aan bij Waterlandse Zaken

Gepubliceerd: Donderdag 04 januari 2018 12:36

Nieuwe eigenaren De Waegh schuiven aan bij Waterlandse Zaken

Foto: Omroep PIM

Het nieuwe jaar start Omroep PIM met het programma “Waterlandse Zaken” live vanuit Brasserie De Waegh op de hoek Middendam/Haven in Monnickendam op 7 januari om 11.30 uur. De Waegh heeft vanaf 1 januari 2018 nieuwe eigenaren. Zij schuiven meteen deze eerste uitzending van het jaar aan tafel.

Naast deze nieuwe horeca ondernemers komen nog twee ondernemers aan tafel: Babette Schellekens van Vintage Brands, tweedehands kleding en schoenen aan het Noordeinde in Monnickendam en goudsmid Ronald Carabas. Ronald heeft met zijn vrouw zijn zaak in 2017 geopend op het Zuideinde in Monnickendam.

Een thema dat presentatoren Patty de Jong en Wouter Terpstra (vervanger van Bert Schalkwijk) zeker zullen aansnijden is derhalve het starten van een onderneming, hoe doe je dat? Hoe neem je een bestaand bedrijf over? Maar ook hoe geef je je kleding en sieraden een tweede leven?

Ook is er natuurlijk tussendoor live muziek door Waterlandse musici.

Deze uitzending is dus live en publiek is van harte welkom (vanaf 11 uur) in de bovenzaal van Brasserie de Waegh.
De live uitzending is op televisie te volgen op het kanaal van Omroep PIM (bijv. KPN 1442 of Ziggo kanaal 44) en natuurlijk via de live stream op internet bij www.omroep-pim.nl

Eerdere uitzendingen van WLZ zijn terug te zien op www.waterlandsezaken.nl.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services