Het kloppend hart van Waterland
Live

Nieuwe B-veld Sportvereniging Marken officieel in gebruik genomen

Gepubliceerd: Zondag 14 mei 2023 13:32

Nieuwe B-veld Sportvereniging Marken officieel in gebruik genomen

Foto: Pieter Pereboom

Zaterdag 13 mei 2023 is het nieuwe B-veld van Sportvereniging Marken officieel in gebruik genomen.

Het nieuwe B-veld van Sportvereniging Marken is woensdag 26 oktober 2022 officieel overgedragen door de aannemers aan de eigenaar, de gemeente Waterland. Sportvereniging Marken huurt het veld van de gemeente Waterland. 


De overdracht vond plaats in aanwezigheid van de voorzitter Eilandraad Marken, Cees van Altena, bestuur van Sportvereniging Marken, twee vertegenwoordigers van de gemeente Waterland en vertegenwoordigers van de aannemers. 

Officiële opening
De officiële opening werd vooraf gegaan door een speech van één van de leden van het projectteam 'nieuwe B-veld', Arie Stooker. Hij memoreerde wat er de afgelopen tijd de revue heeft gepasseerd. Na de mooie woorden van Arie Stooker, kreeg de voorzitter van S.V. Marken de microfoon, Jan Peereboom. Hij bedankte het projectteam voor hun inspanningen, waarna hij de openingshandeling verrichtte. Dit deed hij door het hek te openen, waarna het veld betreden kon worden. 

Eerste wedstrijd
De MO20 van Sportvereniging Marken kreeg de primeur om als eerste een wedstrijd te spelen op dit nieuw aangelegde voetbalveld. De dames moesten spelen tegen De Blokkers MO20-1.

Tekst en foto's: Pieter Pereboom / www.markernieuws.com

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services