Het kloppend hart van Waterland
Live

Nieuwbouw Ilpendam

Gepubliceerd: Donderdag 03 juni 2021 09:19

Nieuwbouw Ilpendam

Foto: Wooncompagnie

In het hart van Ilpendam op de locatie van de voormalige Sebastianusschool worden door Wooncompagnie acht jongerenappartementen gerealiseerd. De appartementen zijn verdeeld over twee blokken: De Kievit en de Grutto.

Indeling
De Kievit heeft vier 3-kamerappartementen, waarvan de benedenappartementen beschikken over een kleine tuin en de bovenappartementen over een groot en een klein balkon.
De Grutto bestaat uit vier 2-kamerappartementen waarvan de beneden- appartementen beschikken over een kleine tuin en de bovenappartementen over een klein balkon.


Grootte en huurprijs
De appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 45 m2 tot 80 m2. De netto huurprijzen van de appartementen liggen net onder de toeslaggrens.
De appartementen worden aangeboden aan jongeren tot en met 25 jaar. We wijzen ze met voorrang toe aan ingezetenen van de gemeente Waterland.


De benedenappartementen van de Grutto reserveren we voor jongeren tot en met 22 jaar. Deze appartementen worden aangeboden met een huurkorting, zodat de netto huurprijs net onder de huurtoeslaggrens voor deze leeftijdscategorie ligt. Bij het bereiken van de leeftijd van 23 jaar vervalt de huurkorting, maar blijft de huurprijs onder de huurtoeslaggrens die voor 23-jarigen geldt. Ook voor deze appartementen geldt voorrang voor ingezetenen van de gemeente Waterland. Elk appartement heeft een individuele berging en achter de Grutto is parkeergelegenheid.


Reageren?
Reageren op deze woningen kan van 7 tot 13 juni 2021 via www.woonmatchwaterland.nl

 

Bron: Wooncompagnie

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services