Het kloppend hart van Waterland
Live

Nieuw Festival in Waterland: Buiten De Dijken, 24 juni 2023

Gepubliceerd: Donderdag 11 mei 2023 11:18

Nieuw Festival in Waterland: Buiten De Dijken, 24 juni 2023

Foto: Buiten de Dijken

Buiten de Dijken is een nieuw festival in Waterland dat jaarlijks met makers van nu op zoek gaat naar nieuwe ideeën voor de wereld van morgen. Op 24 juni 2023 van 13.00 tot 23.00 uur vindt de eerste editie plaats op de strandjes van het Hemmeland in Monnickendam.

Er is een breed programma voor volwassen- en jong publiek, met muziek, dans, theater, circus, verhalenvertellers en workshops.

De Line Up (tot nu toe): Singer-songwriter Tim Knol met zijn wandelclub, Collectief Walden, de Iraanse verteller Sahand Sahebdivani & de Mezrab Storytelling School, Plan d- danstheater voor de Jeugd, circus van Teatime Company, Brassband De Baron, choreograaf Simon Bus, Nieuwe Helden, Sail a Future (beeldend kunstproject voor en door kinderen), The Creative Chef en meer.

Buiten De Dijken wordt georganiseerd door een team van bevlogen Waterlanders die ieder vanuit hun eigen ervaring, kennis en talent bijdragen aan de verschillende onderdelen van het festival. Dat zorgt voor een lokale verankering maar het programma onderscheidt zich door een diversiteit aan disciplines en door makers met een landelijke reikwijdte.

Voor meer inhoudelijke informatie over het programma: www.buitendedijken.nl

Bron: Organisatie Buiten de Dijken

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services