Het kloppend hart van Waterland
Live

NH lanceert NH Helpt, een online plek om hulp te bieden en te vragen

Gepubliceerd: Maandag 27 november 2023 12:53

NH lanceert NH Helpt, een online plek om hulp te bieden en te vragen

Foto: NH Nieuws

Vanaf maandag 27 november biedt NH een online omgeving waar Noord-Hollanders die naar elkaar omkijken elkaar kunnen vinden. Of je nu op zoek bent naar een helpende hand of juist graag wilt bijdragen aan het welzijn van anderen, NH Helpt is de plek waar Noord-Hollanders elkaar ontmoeten, steunen en inspireren. De uitwisseling is altijd kosteloos en bij voorkeur tussen buurt- of streekgenoten. Zo wil NH de interactie in de provincie bevorderen en het gemeenschapsgevoel vergroten.

Tevreden buren
Op NH Helpt kan je bijvoorbeeld terecht als je een keer het gras wilt maaien van een ander, of als je op zoek bent naar een wandelmaatje of een gezellig praatje. Ook voor het ruilen of weggeven van spullen is er plek. Dat resulteert in tevreden buren en is een prachtige bron voor unieke verhalen uit heel Noord-Holland. En daar zijn wij bij NH natuurlijk ook gek op. Zo kunnen de beste NH Helpt-verhalen in de nabije toekomst iedereen verbazen en ontroeren.

Luister en kijk mee
Luister vanaf 6 januari 2024 elke zaterdag tussen 12.00 en 14.00 naar NH Helpt met Rachel Morssink op het radiokanaal van NH. En luister elke werkdag om 13.40 naar de rubriek NH Helpt in het radioprogramma van June Hoogcarspel. Kijk hier voor de beste FM-frequentie in jouw woonplaats. Luister digitaal via DAB+ op kanaal 8B of luister hier online op de website en in de app van NH.

Kijk vanaf dinsdag 9 januari om 17.10 naar NH Helpt, waarin Isabella Prins op zoek gaat naar bijzondere verhalen. Uiteraard zijn al die verhalen ook te vinden op nhnieuws.nl.

Ben je benieuwd naar het platform of heb je zelf een vraag of een aanbod ga dan naar nhhelpt.nl. Wil je actief deelnemen? Maak dan snel een account aan!

Bron: NH Nieuws

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services