Live

Nederlands CP-team start 3-landentoernooi met twee verliespartijen

Woensdag 04 juni 2014 10:06

Het Nederlands CP-team is het 3-landentoernooi in Groesbeek niet erg gelukkig begonnen.

Eerder deze week wist het team van bondscoach Marcel Geestman in de eerste helft nog op voorsprong te komen tegen Brazilië na een vlammend afstandschot van Iljas Visker, maar wist deze voorsprong in de tweede helft niet vol te houden. De spelers van het Nederlands CP-team waren niet beducht op de vlijmscherpe tegenaanvallen van de Brazilianen en gingen uiteindelijk met 1-3 ten onder. Bondscoach Marcel Geestman vond het verlies terecht. Hij vond dat de spelers van zijn team op momenten niet goed stonden en dat het allemaal wel wat feller. En zeker tegen een nog meer op de counter loerend Oekraïne moeten zijn spelers wel wat meer fysiek in de strijd gooien. Oekraïne, nummer twee op de wereldranglijst, bleek echter een te zware tegenstander. Na een 2-0 achterstand bij rust, werd het uiteindelijk in de tweede helft nog 3-0 voor Oekraïne. Aanstaande woensdag (4 juni) speelt het Nederlands CP-team om 19.00 uur opnieuw tegen Brazilië. En vrijdag 6 juni sluiten zij het 3-landentoernooi om 19.00 uur af tegen Oekraïne. De wedstrijden worden gespeeld op het terrein van De Treffers, Nijerf 1 in Groesbeek. Bron: www.cpvoetbal.nl