Het kloppend hart van Waterland
Live

Met de buurt stoeptegels mozaïeken bij Sociaal Cultureel Centrum De Bolder

Gepubliceerd: Woensdag 06 maart 2024 11:52

Met de buurt stoeptegels mozaïeken bij Sociaal Cultureel Centrum De Bolder

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 20e keer NLdoet. Ook De Bolder doet mee. Zij zoeken voor zaterdag 16 maart vrijwilligers die het leuk vinden om samen stoeptegels te mozaïeken. Ter afsluiting kan er nagepraat worden tijdens een verzorgde lunch.

NLdoet is een mooie manier om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te vinden, en om bergen werk te verzetten. We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op www.oranjefonds.nl/nldoet. organisatie.

Ertoe doen
Maatschappelijke organisaties kunnen met deelname aan NLdoet ertoe doen en mensen laten voelen dat ze ertoe doen. NLdoet is voor veel mensen een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. Het Oranje Fonds wil de deelnemers laten ervaren dat vrijwilligerswerk niet alleen heel fijn is voor degene die geholpen wordt, maar dat het ook heel leuk is voor de vrijwilliger zelf. Mensen beleven er plezier aan belangeloos iets voor een ander te doen, en doordat er enorme keuze aan activiteiten is, kan iedereen iets passends vinden.

Bron: Sociaal Cultureel Centrum De Bolder

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services