Het kloppend hart van Waterland
Live

LIVE bij PIM: Hart van Waterland

Gepubliceerd: Zondag 12 april 2020 11:01

LIVE bij PIM: Hart van Waterland

Foto: Omroep PIM

Vanmiddag kunt u bij PIM van 14.00 - 17.00 uur kijken naar een nieuw LIVE-programma: Hart van Waterland. Een programma waar Waterlanders kunnen inbellen, iets kunnen vertellen en een verzoeknummer kunnen aanvragen. Dat vertellen kan van alles zijn. Je kunt vertellen wat deze coronacrisis met jou doet, of over je evenement dat niet doorgaat. Je kunt je richten tot iemand die ziek of eenzaam is of iets bijzonders voor iemand anders gedaan heeft. Hart van Waterland wordt gemaakt voor Waterlanders door Waterlanders.

Voor Waterlanders door Waterlanders
Het zijn hele bijzondere tijden. Tijden van onzekerheid en van angst, maar daarentegen zeker ook tijden van mooie initiatieven, saamhorigheid en betrokkenheid. Het idee achter het programma is daarom ook niet alleen om een beeld te geven van hetgeen er allemaal in Waterland gebeurd tijdens de Coronacrisis, maar is ook zeker en vooral bedoeld als een programma om elkaar een hart onder de riem te steken. Om er te zijn voor de mensen die nu genoodzaakt zijn thuis te blijven. Die ziek zijn. Of eenzaam zijn.

Hart van Waterland
Tijdens Hart van Waterland zullen we met een aantal mensen contact opnemen, zoals bijvoorbeeld burgemeester Sicko Heldoorn. Met Gerard Meij spreken we over de afgelaste Monnickendammer Visdagen. En we praten met Richard de Weijze over de actie Marken voor haar Markers. Maar ook jouw verhaal willen we horen! Doe mee en deel je verhaal met Waterland.

Hoe kunt u deelnemen?
Je kunt op meerdere manieren deelnemen aan het programma. Je kunt live in de uitzending verschijnen als je inbelt. Daarvoor dien je wel Skype op je telefoon, laptop, pc of tablet te hebben geïnstalleerd. Zoek op Skype naar Omroep PIM en bel in.

Mocht je niet live in de uitzending willen of kunnen komen, dan kun je ook via andere social mediakanalen deelnemen. Tijdens de uitzending kun je op Facebook berichten achterlaten onder een bericht over de uitzending op de Facebook-pagina van Omroep PIM en deze berichten verschijnen in de uitzending. Maar u kunt ook berichten versturen via Twitter en Instagram met hashtag #OmroepPIM en ook deze zullen tijdens de uitzending in beeld verschijnen. En natuurlijk kunt u ook via WhatsApp in contact komen met ons. Stuur dan een WhatsApp-bericht naar Omroep PIM via telefoonnummer 06-25574792.

Kijk vanmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur naar Hart van Waterland! Dat kan via tv, facebook en via de livestream vanaf internet. En doe mee! Bel in via Skype, of stuur uw bericht via een van de andere social mediakanalen.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services