Het kloppend hart van Waterland
Live

Leefstijlproeverij in De Bolder

Gepubliceerd: Dinsdag 19 september 2023 17:44

Leefstijlproeverij in De Bolder

Foto: Maaike Wierda

Op 25 september a.s. geven Maaike Wierda en Joris van Duin een LEEFSTIJLPROEVERIJ in de Bolder te Monnickendam om 20:00 uur.

Veel mensen struggelen met hun gezondheid en/of vitaliteit. Misschien herken je het wel. Je wilt je graag wat fitter voelen, misschien een paar kilootjes kwijt. Je wilt je lekker kunnen ontspannen en goed kunnen slapen. Daarom organiseren Joris van Duin en Maaike Wierda op 25 september a.s. een Leefstijlproeverij in De Bolder te Monnickendam om 20:00 uur.

Maaike Wierda: "Je gaat veel leuke leefstijldingen doen en ervaren. Wat is bijvoordeeld een gezonde ademhaling? Je gaat hiermee aan de slag. Minibreaks voor als je een dag hebt waarop je veel zit. Ontspanningsoefeningen om lekker te relaxen en niet te vergeten, je gaat lekker en gezond eten proeven! Je gaat naar huis met handige tips en trics waar je direct mee aan de slag kunt!"

Meer informatie via joris@intensfit.nl (Joris, Vitaliteitscoach) of info@leefstijlpraktijkwaterland.nl (Maaike ,(Leefstijlcoach& Gewichtsconsulent).

Bron: Maaike Wierda leefstijlcoach

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services