Het kloppend hart van Waterland
Live

Laatste dag Deen ’t Spil, afscheid van een tijdperk

Gepubliceerd: Woensdag 29 september 2021 17:25

Laatste dag Deen ’t Spil, afscheid van een tijdperk

Deen was 16 jaar de grootste supermarkt van Waterland en woensdag 29 september voor het laatst open. De schappen waren op de groenten en fruit na, vrijwel leeg. De winkel gaat dicht voor een volledige verbouwing naar een Albert Heijn winkel.

André Avé, bedrijfsleider bij Deen, vertelt dat de vloer wordt vernieuwd, de ingang wordt verplaatst en alle schappen op een andere plek komen. “Maar”, zo voegt hij toe, “Iedereen krijgt thuis een plattegrond met waar de producten komen te staan en het winkelpersoneel helpt de klanten natuurlijk ook met alles te vinden.” Het personeel gaat mee naar Albert Heijn en krijgt tijdens de verbouwing een training. Op 12 oktober om 16.00 uur gaat de nieuwe Albert Heijn open.


Na 17.00 uur haalt het personeel op deze woensdag de winkel verder leeg en drinken ze met elkaar een borrel om afscheid van Deen te nemen. Het is best een emotioneel afscheid, hij heeft er slecht door geslapen. Linda Tromp, caissière en hoka (hoofd caissière) moet nog even hard doorwerken om de laatste klanten te bedienen en kijkt uit naar haar nieuwe tijd bij Albert Heijn.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services