Het kloppend hart van Waterland
Live

Koor Nootweer zoekt nieuwe leden

Gepubliceerd: Woensdag 28 december 2022 15:04

Koor Nootweer zoekt nieuwe leden

Foto: Tia Postma

Koor Nootweer zingt vanaf 27 januari 2023 weer iedere dinsdag vanaf 19.45 uur in De Doopsgezinde Vermaning in Monnickendam. Nieuwe leden zijn hartelijk welkom. Een keer uitproberen of het je aanspreekt, kan ook.

Koor Nootweer is laagdrempelig, en door het enthousiasme van onze dirigente Tia Postma durf je veel meer te zingen dan je misschien denkt. Tia Postma dirigeert Nootweer al zeker 25 jaar, naast twee andere koren. Dit koor startte in de school van Zuiderwoude, en is via Broek in Waterland in De Doopsgezinde Vermaning terechtgekomen, waar een fijne akoestiek is.

Er wordt heel divers gezongen: driestemmige canons, Afrikaanse liedjes, volksliedjes, pop en klassiek. Vanaf 19.45 uur is er koffie of thee, daarna worden stembanden en ademhaling geoefend, en vervolgens wordt er gezongen tot 21.30 uur. In april, als het mooi weer wordt, neemt koor Nootweer pauze tot september.

Het is ook echt gezellig. Wil je een keer komen kijken? Een ieder is van harte welkom op dinsdag 27 januari in De Doopsgezinde Vermaning om 19.45 uur. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met Tia op: www.tiapostma.nl.

Bron: Koor Nootweer

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services