Het kloppend hart van Waterland
Live

Kom langs op de 11e verjaardag van Omroep PIM in De Bolder!

Gepubliceerd: Donderdag 07 maart 2024 19:24

Kom langs op de 11e verjaardag van Omroep PIM in De Bolder!

Foto: Omroep PIM

7 april is het al weer 11 jaar geleden dat Omroep PIM van start ging. Wij vieren onze 11e verjaardag op zondag 7 april van 13.00 - 17.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum De Bolder in Monnickendam en nodigen de inwoners van Waterland graag uit om langs te komen op onze verjaardag en kennis te maken met PIM en haar vrijwilligers.

PIM viert haar verjaardag graag met de inwoners van Waterland, want wij willen geïnteresseerden graag laten zien wat er bij PIM allemaal achter de schermen gebeurd bij het maken van een tv-uitzending. Dus in De Bolder kunt u een kijkje komen nemen in onze regieruimte, plaatsnemen aan onze interviewtafel, of achter de camera gaan staan of voor onze “green screen” waarmee we elke achtergrond kunnen laten zien die u maar kunt bedenken.

En natuurlijk zijn ook onze vrijwilligers aanwezig om u meer te vertellen over hun rol binnen Omroep PIM, of om met u leuke en bijzondere anekdotes te delen uit het 11 jarig bestaan van Omroep PIM. En natuurlijk mag een taartje niet ontbreken!

U bent allen van harte welkom om langs te komen. U kunt natuurlijk gewoon binnenlopen, maar omdat we niet willen dat we u eventueel niet op een heerlijk stuk taart kunnen trakteren, willen we geïnteresseerden vragen om ons een mail te sturen op info@omroep-pim.nl als u van plan bent om samen met ons een stukje taart te komen eten.

Patty de Jong, voorzitter Omroep PIM: "We zijn blij dat Sociaal Cultureel Centrum De Bolder haar deuren wil openzetten voor onze 11e verjaardag! En natuurlijk hopen we dat veel inwoners langs zullen komen om onze verjaardag samen met ons te vieren, en tegelijkertijd een kijkje komen nemen achter de schermen bij Omroep PIM."

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services