Het kloppend hart van Waterland
Live

Kledingworkshops Slag op de Zuiderzee in de Bolder

Gepubliceerd: Woensdag 01 februari 2023 18:48

Kledingworkshops Slag op de Zuiderzee in de Bolder

Foto: Slag op de Zuiderzee 2023

Vanaf 2 februari is het zo ver. Op donderdagavonden vanaf 19.30 uur zijn Waterlanders van harte welkom om een patroon van hun keuze voor de kleding van de Slag op de Zuiderzee te komen overnemen in de Bolder.

In de afgelopen maanden heeft de werkgroep Kleding van alle modellen, die tijdens de modeshow van 15 januari te zien waren, patronen gemaakt. U kunt deze terugvinden in het kostuumparadeboekje dat verkrijgbaar is bij Nimo Boek, Primera, ’t Winkeltje en De Bolder. Hierin staat ook hoeveel stof u nodig heeft voor het kostuum van uw keuze.

Voor elk patroon wordt een bijdrage gevraagd, verder zijn de workshops gratis. Dat wil zeggen, u krijgt gratis hulp en/of les bij het maken van uw kostuum. Neem patroonpapier, stof, garen en spelden mee als u komt, dan helpen de vrijwilligers van de werkgroep Kleding u verder op weg.

Oproep!
De Werkgroep Kleding is op zoek naar etalagepoppen en/of paspoppen. In de binnenstad van Monnickendam willen zij de kostuums tijdelijk ten toonstellen. "Daarom zijn we op zoek naar etalagepoppen en/of paspoppen om de kleding te showen, die tijdens de kostuumparade van 15 januari is getoond. Wie heeft nog ergens een pop staan op zolder of in een hoekje en kan hem een paar maanden missen? Graag mailen met:
Margit Kniesmeijer (margit@slagopdezuiderzee2023.nl)

Bron: www.slagopdezuiderzee2023.nl

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services