Het kloppend hart van Waterland
Live

Kledingactie Mensen in Nood op zaterdag 7 april

Gepubliceerd: Vrijdag 23 maart 2018 09:41

Kledingactie Mensen in Nood op zaterdag 7 april

Foto: Protestantse gemeente

Zaterdag 7 april tussen 10.00 en 12.00 uur zijn in heel Waterland (m.u.v. Marken) weer zo’n 100 vrijwilligers actief. In Monnickendam, Broek in Waterland en Ilpendam wordt HUIS aan HUIS kleding opgehaald.

Mensen in Nood kledingactie werkt uitsluitend met plaatselijke vrijwilligers en is in die zin ook uniek te noemen ten opzichte van ander kledinginzamelaars. Vorig jaar haalde we in op één zaterdag in Waterland bijna 10.000 kg kleding op.

U ontvangt een speciale Mensen in Nood blauwe kledinginzamelingzak (let op uw brievenbus !). Wilt u zaterdag 7 april de zak met kleding op de stoep klaarzetten?

In Watergang (Boetplein, bij dorpshuis De Nieuwe Boet), Uitdam (Bijenven 5) en de Opstandingkerk aan de Graaf Willemlaan 1-3 kan de kleding worden gebracht. Dit kan uitsluitend op zaterdag 7 april tot 12.00 uur. Zuiderwoude heeft een depot bij de Familie Oosterloo (Aandammergouw 17). Hier kunt u vanaf nu al kleding brengen.

Mensen in Nood | Cordaid steunt met deze kledingactie dat tracht een slachtoffers droogte in Zuid Soedan en Noodhulp Syrië en is deelnemer aan de actie giro 555 van de samenwerkende hulporganisaties. Mensen in Nood kledingactie is ook dit jaar weer mogelijk dankzij een financiële bijdrage van de diaconieën protestantse kerken in Waterland en medewerking van de R.K. parochie Ilpendam.

Meer informatie: www.samskledingactie.nl

Bron: Protestantse Gemeente

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services