Het kloppend hart van Waterland
Live

Kinderkerstviering en Kerstnachtdienst vanavond LIVE bij PIM

Dinsdag 24 december 2019 08:12

Kinderkerstviering en Kerstnachtdienst vanavond LIVE bij PIM

Vanavond kunt u om 19.00 kijken naar een live-uitzending van de Kinderkerstviering vanuit de Opstandingskerk in Monnickendam. Daarna kunt u rond 22.00 uur genieten van de live-uitzending van de Kerstnachtdienst vanuit de Grote Kerk in Monnickendam.

Om 19.00 uur zullen wij live de Kinderkerstviering uitzenden vanuit de Opstandingskerk in Monnickendam. De kinderen hebben weken geoefend voor het Kerstspel. Er worden bekende Kerstliederen gezongen met The Rising & friends. En de kinderen spelen het oude kerstverhaal in een eigentijds jasje. Je komt ogen en oren te kort. Mis het niet! Het is… ‘De moeite waard!’

Om 22.00 uur zullen wij live schakelen met de Grote Kerk in Monnickendam voor een uitzending van de Kerstnachtdienst. In de Kerstnachtdienst wordt er in de Grote Kerk rond 21.45 uur begonnen met zingen. In de dienst de fameuze lezing uit Micha 5: 1-4a: ‘Uit jou, Bethlehem in Efrata, komt iemand voort ….’, daarnaast Titus 2: 11-14 en Lucas 2: 1-20. En liederen te over om het heil te bezingen. Ook Couleur Locale o.l.v. Marjo van den Doel komt zingen. Wim Dijkstra bespeelt het grote orgel. Iedereen is van harte welkom in deze vreugdevolle dienst, jong en oud, vaste kerkganger en één keer per jaar kerkganger.

Beide diensten zijn LIVE te zien op het tv-kanaal van PIM, maar u kunt de dienst natuurlijk ook LIVE volgen via onze digitale stream op https://www.omroep-pim.nl/tv/stream.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services