Het kloppend hart van Waterland
Live

Kinderkerstviering en Kerstnachtdienst vanavond LIVE bij PIM

Gepubliceerd: Woensdag 24 december 2014 17:15

Kinderkerstviering en Kerstnachtdienst vanavond LIVE bij PIM

Vanavond kunt u om 19.00 kijken naar een live-uitzending van de Kinderkerstviering vanuit de Opstandingskerk in Monnickendam. Daarna kunt u rond 22.00 uur genieten van de live-uitzending van de Kerstnachtdienst vanuit de Grote Kerk in Monnickendam.

Om 19.00 uur zullen wij live de Kinderkerstviering uitzenden vanuit de Opstandingskerk in Monnickendam. De kinderen hebben weken geoefend voor het Kerstspel. De kinderen hebben ook zelf een goed doel uitgekozen waar de opbrengsten van de collecte van de dienst aan zullen worden uitgegeven. Dit jaar hebben zij gekozen voor de Stichting Wonen Werkt uit Amsterdam. Deze stichting begeleidt daklozen die in het inloophuis van De Regenboog komen weer naar een regelmatig leven. De daklozen kunnen bij de stichting vrijwilligerswerk doen, zoals koken, koffie zetten, fietsen repareren en kaarsen maken. De daklozen die weer structuur weten aan te brengen in hun leven en tenminste drie maanden vrijwilligerswerk doen, komen in aanmerking voor een tijdelijke woning. De stichting Wonen werkt helpt daklozen dus verder dan alleen de dag door! Een prachtig doel in onze eigen regio...

Om 22.00 uur zullen wij live schakelen met de Grote Kerk in Monnickendam voor een uitzending van de Kerstnachtdienst. In de Kerstnachtdienst wordt er in de Grote Kerk rond 21.45 uur begonnen met zingen. Bekende Kerstliederen en een enkel nieuw lied. Ook Interkerkelijk koor Melody werkt mee en uiteraard bespeelt Wim Dijkstra het orgel. Het evangelie van de geboorte van Jezus wordt gelezen uit Lucas 2. Iedereen is van harte welkom in deze vreugdevolle dienst, jong en oud, vaste kerkganger en één keer per jaar kerkganger. De collecte van de Kerstnachtdienst zal worden gehouden voor het nieuwe project van de gezamenlijke Waterlandse Diaconieën in 2015, en dat is steun aan boerendorpen die in 2013 zwaar getroffen werden door de tyfoon Haiyan op de Filippijnen.

U kunt de uitzending bekijken op kanaal 44 (digitaal) en S12+ (analoog) van Ziggo. U kunt de uitzending ook volgen via onze digitale stream op http://tv.omroep-pim.nl.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services