Het kloppend hart van Waterland
Live

Kick-off Challenge4Life

Gepubliceerd: Donderdag 10 juni 2021 08:21

Kick-off Challenge4Life

Foto: Huis aan het Water

Onder een stralende zon vond woensdag op het Hemmeland bij Monnickendam de kick-off plaats van de Challenge4Life. Eerst schoten de leden van jeugdteam JO7-1 onder leiding van Henry Koning en Rob Smit hun bal tegen het spandoek van de Challenge. Allemaal raak. Maar het was het onze kogelstoot-topper Jessica Schilder, die tenslotte met een beslissende stoot van haar kogel het spandoek afrolde. Daarmee was de kick-off van de Challenge een feit.

De Challenge4Life Obstacle Run vindt plaats op 3 juli op het Hemmeland bij Monnickendam. Het is een hindernisloop ten bate van Huis aan het Water, centrum voor (na)zorg voor mensen met kanker en hun naasten. Jessica Schilder gaat voor Nederland deelnemen aan de Olympische Spelen in Tokio. Ze draagt het werk van Huis aan het Water een warm hart toe. Vóór Tokio heeft ze nog belangrijke wedstrijden in onder andere Estland en Zweden. Gelukkig heeft ze toch nog tijd kunnen vinden voor deze kick-off, samen met de voetballers van JO7-1.

De Challenge4Life Obstacle Run is een sportieve uitdaging voor jong en oud. Gezond en ontspannend, en voor een goed doel. Iedereen vanaf 6 jaar is welkom om aan deze hindernisloop deel te nemen. Nadere info en inschrijven op www.challenge4life.nl. Tot ziens op 3 juli op het Hemmeland!

Bron: Challenge4Life

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services