Het kloppend hart van Waterland
Live

Kerststol Deluxe en populairste gebak Bakkerij Gutter met goud bekroond

Gepubliceerd: Maandag 06 december 2021 19:02

Kerststol Deluxe en populairste gebak Bakkerij Gutter met goud bekroond

Foto: Bakkerij Kees Gutter

Luxe ontbijten of iets lekkers bij de koffie: in de gezellige decembermaand genieten we extra van alle lekkernijen die er speciaal voor deze maand ambachtelijk gemaakt worden door de bakker. Wil je écht je vingers aflikken? Dan is het goed te weten dat de kerststol deluxe van de bakkers van Kees opnieuw met goud bekroond is. En dat is niet alles, want ook het populairste gebak van de bakker van Waterlands werd positief beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen.

Kerststol Deluxe 
De kerststol van Bakkerij Kees Gutter kan al jaren rekenen op een gouden bekroning. Dat komt door het exclusieve recept met daarin roomboter, een speciale kruidenmelange, sappige rozijnen en hele hazelnoten van de beste kwaliteit. Een dikke pil 100% amandelspijs maakt de kerststol deluxe helemaal af. De stol wordt vervolgens aan de buitenzijde besprenkeld met heerlijke amandelen. Met liefde en met de hand gemaakt wordt dit ambachtelijke product door de bakker van Waterlands vers gebakken. De kerststol is verkrijgbaar in een grote en kleine variant, zodat ook kleine huishoudens ervan kunnen genieten. En voor een extra feestelijk effect zit er een gratis zakje poedersuiker bij. De stol is niet alleen lekker bij het ontbijt of de lunch, maar kan ook heel goed tussendoor gegeten worden. Daarbij is deze stol in Waterlandse verpakking super om cadeau te geven aan je moeder of oma, maar ook als relatiegeschenk. Een plak kerststol gaat er ook op kantoor of in de keet wel in! 

Bekroond gebak 
Nieuw dit jaar is de gouden bekroning van de twee populairste gebaksoorten van de banketbakkers van Kees. Het marsepeingebak en het chipolatagebak, beide bedekt met de beste amandelmarsepein, kwamen voor deze bekroning in aanmerking volgens het Nederlands Bakkerij Centrum. Het marsepeingebak heeft een vulling van heerlijk banketbakkersroom en bij het chipolatagebak is deze banketbakkersroom voorzien van vruchtjes. Dat maakt het een echte kerstklassieker die niet alleen lekker is bij de koffie, maar het ook bijzonder goed doet als dessert! En wist je dat je ook deze bekroonde taart cadeau kunt doen als relatiegeschenk? De banketbakkers maken deze toppers in verschillende formaten, zodat er voor iedereen een stukje bij de koffie op het werk is. 

Hoge eisen 
Om in aanmerking te komen voor een gouden bekroning moet het product aan hoge eisen voldoen. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score behaalt en op alle andere onderdelen niet lager scoort dan een 4 van 5, dan verdient het de titel 'Bekroond met Goud'. 

De kerststol deluxe en beide gebaksoorten van Bakkerij Kees Gutter zijn te herkennen aan de gouden zegel en zijn terug te vinden op de website www.bekroondmetgoud.nl.

Bron: Bakkerij Kees Gutter

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services