Het kloppend hart van Waterland
Live

Kerstnachtdienst bij PIM

Gepubliceerd: Vrijdag 24 december 2021 11:44

Kerstnachtdienst bij PIM

Foto: Nico Oussoren

Op Kerstavond kunt u via Omroep PIM genieten van een bijzondere kerstnachtviering, waar verschillende kerken en koren aan meewerken.

Vanuit de Katholieke kerk in Monnickendam gaan de voorgangers van de Protestantse Gemeenten Zuiderwoude-Uitdam, Broek in Waterland en Monnickendam en de pastor van de H. Fransiscusparochie samen voor in de viering. Er zijn vier lectoren van uiteenlopende leeftijden uit de verschillende kerkgenootschappen. En Evi Jansen die het kindje in de kribbe legt. (Muzikale) medewerking is er van:
- RK gemengd koor St. Caecilia o.l.v. Gerarda Bloem
- Afvaardiging van de Cantorijen van de Protestantse Gemeente Monnickendam en de Protestantse Gemeente Zuiderwoude, Uitdam en Broek in Waterland o.l.v. Ike Wolters
- Orgel: Frank Keijzer en Ike Wolters
- Techniek: Nico Oussoren, Frank van de Steeg en Jos de Vos


Hoewel het natuurlijk erg jammer is dat we niet bij elkaar kunnen komen op kerstavond om het verhaal te horen van het kindje in de kribbe, en om samen de bekende kerstliederen te zingen, kunnen we met deze uitzending toch met elkaar delen in dat oude verhaal van licht in de duisternis.

U kunt deze unieke oecumenische Kerstnachtdienst op vrijdag 24 december om 20.00, 22.00 en 24.00 uur bekijken bij Omroep PIM.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services