Het kloppend hart van Waterland
Live

Kerstconcert Gemengd Koor Broek in Waterland

Gepubliceerd: Dinsdag 11 december 2018 14:51

Kerstconcert Gemengd Koor Broek in Waterland

Foto: Gemengd Koor Broek-in-Waterland

Zondag 23 december gaan in de Broeker Kerk de kaarsen aan voor het kerstconcert van het Gemengd Koor Broek in Waterland, samen met het Edams Mannenkoor 'Excelsior'. Met mooie muziek, een warme sfeer, kaarslicht en kerstbrood kunt u helemaal in de kerstfeer komen.

Beide koren laten een variatie van meer en minder bekende liederen klinken. Daarin is 'Alleluia!"een terugkerend thema in heel verschillende uitvoeringen, van Mozart tot Leonard Cohen. Daaromheen zal een variatie van meer en minder bekende liederen klinken. Kerstmuziek, maar beide koren zingen ook andere muziek die goed bij de kerstfeer past. Het Edams Mannenkoor heeft onder meer verschillende Russische liederen op het programma staan.

Met dit concert neemt dirigent Gerarda Bloem afscheid van het Broeker koor, waar ze sinds 2010 leiding aan heeft gegeven. Corrien van Dam neemt de pianobegeleiding voor haar rekening. Het Edams Mannenkoor wordt gedirigeerd door Roland Bosma, met aan de piano Arie Horst.
Nieuwe leden zijn bij beide koren van harte welkom. Januari is een geschikt moment om van start te gaan, met veel nieuwe muziek en bij het Broeker koor ook een nieuwe dirigent, Joep van der Oord. Voor wie er over denkt om in een koor te gaan zingen, is dit kerstconcert een ideaal moment om eens te komen luisteren.

Het concert in de Broeker Kerk begint om 14.30 uur.
Meer informatie bij Wim Drijver (020-4031201) of op www.broekerkoor.nl

Bron: Gemengd Koor Broek in Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services