Het kloppend hart van Waterland
Live

Jazz at the Mirror met Heartbeattrio + Dimitri Shapko

Vrijdag 04 februari 2022 12:02

Jazz at the Mirror met Heartbeattrio + Dimitri Shapko

Foto: Jazz At The Mirror

Op zondag 13 februari, de tweede zondag van de maand, is er weer een Jazz at the Mirror. Vanaf 15.00 uur kunt u genieten van het Heartbeattrio met speciale gast de Russische tenorsaxofonist Dimitri Shapko.

"We zijn heel blij dat we weer kunnen starten met onze maandelijkse jazzsessies! Natuurlijk met alle nodige veiligheidsmaatregelen, maar toch! Op zondag 13 februari bent u weer welkom in het Mirror Paviljoen, toehoorders en muzikanten!"

Om 16.00 uur wordt de aftrap voor de sessie gedaan door het Heartbeattrio met speciale gast de Russische tenorsaxofonist Dimitri Shapko. Spil van het Heartbeattrio is pianist Joost Italianer, die vaker op de sessies te horen is geweest: virtuoos pianist, altijd ten dienste van de muziek. Dimitri Shapko groeide op in een muzikaal gezin in Moskou, besloot op zijn 15e jazzmuzikant te worden en speelde op alle grote jazzfestivals (inclusief North Sea). Dat belooft dus allemaal wat!

Vanaf 17 uur jazzsessie: we nodigen alle muzikanten die zin hebben weer eens lekker muziek te maken van harte uit mee te doen! Graag tot zondag 13 februari! 


Meer informatie: jazzinmonnickendam@gmail.com.

Bron: Jazz in Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services