Het kloppend hart van Waterland
Live

Jazz at the Mirror met Biggles Big Band

Gepubliceerd: Dinsdag 04 oktober 2022 13:25

Jazz at the Mirror met Biggles Big Band

Foto: Jazz at the Mirror

Zondagmiddag 9 oktober a.s. is het weer zover: Jazz in Monnickendam organiseert een swingend jazzconcert door Biggles Big Band in het Mirror Paviljoen aan de Monnickendamse Gouwzee.

De 25-koppige Biggles Big Band inclusief strijkkwartet brengt een aanstekelijk swingend programma van jazz klassiekers uit het repertoire van o.a. Count Basie, Duke Ellington en Glenn Miller. Met zangeres Clara Bakker komen Ella Fitzgerald en Peggy Lee weer tot leven met hits als Big Spender, Why Don't You Do Right en Love For Sale.

Voor dirigent Adrie Braat uit Monnickendam is het een thuiswedstrijd. Naast leider en oprichter van Biggles Big Band is hij vooral actief als bassist van de wereldberoemde Dutch Swing College Band waarmee hij de hele wereld over reist. 

Biggles Big Band brengt heerlijke muziek om naar te luisteren en is zo aanstekelijk dat iedereen meezingt en op de dansvloer komt. De kans bestaat dat sommige musici zelfs het publiek in springen tijdens hun solo!

Ook internationaal is Biggles Big Band nog steeds actief met concerten in Frankrijk, Spanje en Duitsland. In 2020, na haar zoveelste succesvolle toernee door Thailand was Biggles nét voor de Corona-crisis terug in Nederland. Begin volgend jaar staat alweer een nieuwe Thailand tournee gepland!

Zondag 9 oktober belooft een onvergetelijke middag te worden. Toegang is gratis en uiteraard worden de geldende coronamaatregelen in acht genomen.

Zondag 9 oktober, 16:00 uur, Mirror Paviljoen Hemmeland Monnickendam

Bron: Jazz at the Mirror

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services