Het kloppend hart van Waterland
Live

Inwoners van Waterland dragen massaal ondernemers aan voor Ondernemersprijs 2018

Gepubliceerd: Vrijdag 30 november 2018 19:14

Inwoners van Waterland dragen massaal ondernemers aan voor Ondernemersprijs 2018

Foto: Omroep PIM

Uit de vele aanmeldingen voor de ‘Waterlandse Ondernemersprijs 2018’ van Ondernemend Waterland (OW) in samenwerking met Gemeente Waterland, zijn op woensdag 28 november door de jury de genomineerden bepaald.

Heel Waterland heeft de afgelopen weken de tijd gehad om een ondernemer voor te dragen voor de Waterlandse Ondernemersprijs 2018. Met 222 voordrachten zijn dat wederom meer voordrachten dan het voorgaande jaar.

Om kans te maken op de titel dient een ondernemer gedurende het gehele jaar 2018 actief zijn in de gemeente Waterland. Daarnaast moeten de bedrijfsactiviteiten in het belang van de gemeente Waterland zijn, maar kijkt de jury ook naar innovatie, bijdrage in het onderwijs en onze gemeenschap. Uiteindelijk heeft de jury 3 genomineerden kunnen kiezen uit de 22 ondernemers die waren voorgedragen.

Naast de 3 nominaties zijn er ook 4 eervolle vermeldingen. Dit zijn ondernemers welke veel stemmen hebben ontvangen maar niet aan alle criteria konden voldoen. Omdat deze 4 ondernemers veel stemmen hebben gekregen verdienen zij een eervolle vermelding. Dit jaar zijn dat Bobby Buur van Eterij Bob & Co, Judith de Jong-Westerneng van Dierenkliniek Broek, Willem-Jan Oosterbaan van Eye City en Janine Klein van Taal & Tekstbureau Spelvaut.

Maar wie zijn er uiteindelijk genomineerd?
Na lang beraad en het tellen van de vele stemmen zijn de volgende ondernemers dit jaar in de race voor de Waterlandse Ondernemersprijs 2018:
- Jan Peter Valk van Fysiotherapie Ooster Ee
- Eelke Veltman van Bril & Lens
- Bertus Wolters van Cafetaria De Verkeerde Wereld

Vanaf nu kunt u op één van deze 3 ondernemers stemmen. Ga daarvoor naar de website www.ondernemendwaterland.nl/stem en breng uw stem uit.

Daarnaast zullen de ondernemers zelf ook aan de slag moeten om stemmen binnen te halen. Zo staan zij 9 december op de Midwintermarkt in de binnenstad van Monnickendam. Ook krijgen zij de komende weken bezoek van de jury waarbij zij zich van hun beste kant kunnen laten zien om te bewijzen dat zij de ondernemer van het jaar 2018 zijn.

De uitslag zal vrijdag 4 januari 2019 bekend gemaakt worden tijdens de nieuwjaarsreceptie van Ondernemend Waterland.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services