Het kloppend hart van Waterland
Live

Informatieavond inbraakpreventie en Ogen en Oren

Gepubliceerd: Zaterdag 11 november 2017 11:08

Informatieavond inbraakpreventie en Ogen en Oren

Op woensdag 15 november wordt in de brandweerkazerne in Broek in Waterland een informatieavond Informatieavond inbraakpreventie en Ogen en Oren voor Broek in Waterland, Uitdam en Zuiderwoude georganiseerd.

Politie, vrijwilligers van Ogen en Oren Purmerend en de gemeente Waterland willen inbrekers geen kans geven. Wij hebben daarbij uw hulp hard nodig!

In Purmerend loopt het project Ogen en Oren al een aantal jaar. Vrijwilligers gaan de straat op in hun eigen wijk en houden hun oren en ogen daarbij goed open. Bij verdachte situaties bellen zij direct de politie en daarnaast hebben ze oog voor ongewone of opvallende situaties. Door aanwezig te zijn in de wijk proberen ze inbraken te voorkomen.

De gemeente Waterland sluit hier graag bij aan en wil dit initiatief graag faciliteren en organiseert daarom deze informatie (preventie) avond. Broek in Waterland, Uitdam en Zuiderwoude worden met enige regelmaat getroffen door inbraken. Zowel in woonhuizen als bij bedrijven. De aanpak van inbraken en andere misdrijven met een hoge impact kunnen wij als overheid niet alleen. Daarbij hebben we uw hulp hard nodig.

Wij hopen u op woensdag 15 november aanstaande te mogen ontmoeten in de brandweerkazerne in Broek in Waterland aan de Eilandweg 35. De informatieavond start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur).

Bron: gemeente Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services