Het kloppend hart van Waterland
Live

In memoriam Albert Hakvoort sr

Gepubliceerd: Zaterdag 13 maart 2021 14:14

In memoriam Albert Hakvoort sr

Foto: Aangeleverd

Op donderdag 11 maart is Albert Hakvoort sr, voormalig directeur en eigenaar van Royal Hakvoort Shipyard, op 80-jarige leeftijd overleden.

De officiƫle verklaring van Hakvoort Shipyard BV luidt: "Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van onze oud directeur/eigenaar Albert Hakvoort.


Albert stond aan de basis van de werf zoals Royal Hakvoort Shipyard BV nu is. Een internationaal bekende jachtwerf van luxe "custom build" superjachten.

60 jaar lang heeft hij gewerkt op de scheepswerf. Heel hard werken, doorzettingsvermogen, ondernemersgeest en oog voor het kleinste detail hebben bijgedragen tot de onderneming die wij nu zijn.

Een bekroning op zijn levenswerk, zijn passie voor de scheepswerf, is de recente toekenning van het predicaat "Koninkijk" aan het bedrijf, waarop hij zo enorm trots was.

Hij zal in onze herinnering blijven als een krachtige persoonlijkheid, die tot het laatst toe betrokken was bij alles wat hem dierbaar was. Een groot gemis maar alle mooie herinneringen vergeten wij niet.

Wij wensen zijn familie en dierbaren veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Directie Klaas en Albert Hakvoort en personeel van Royal Hakvoor Shipyard BV / Unlimited Interiors BV"

Bron: Royal Hakvoort Shipyard

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services