Het kloppend hart van Waterland
Live

Ilpendam aLIVE

Gepubliceerd: Vrijdag 20 maart 2015 10:19

Ilpendam aLIVE

Op zaterdag 21 maart 2015 vindt vanaf 21.00 uur de 4e editie van Ilpendam aLIVE plaats, een livemuziek evenement wat plaats vindt in het Dorpshuis van Ilpendam.

Tijdens deze avond treden er diverse band uit Ilpendam of omgeving op. Dit jaar opent de band Lynn's Line Up. Vervolgens speelt de band The Funkateers. De avond wordt afgesloten door de Volendamse band Gold Water. In het voorprogramma staat dit jaar de semi-akoestische band FLEM.

FLEM is een trio die mooie (semi-)akoestische nummers speelt. Zangeres Fleur, ondersteund door gitaar en af en toe een bassgitaar, zingt bekende laagdrempelige hits.

Lynn's Line Up bestaat uit vier bevlogen muzikanten die al jaren afzonderlijk van elkaar in het muziek circuit meedraaien. Rond december 2011 staken ze de muzikale hoofden bij elkaar, omdat ze graag eens iets totaal anders willen spelen dan het doorsnee top 40 werk. Allen zijn ze geïnspireerd geraakt door artiesten als Beth Hart, Joe Bonamassa en Shemekia Copeland. Inmiddels draait de band alweer een tijd mee. De grotere podia zijn al voorbij gekomen tijdens de finales van The Clash of the Coverbands en keer op keer weet deze band het publiek te raken!

The Funkateers is een 7 koppige band uit de omgeving van Purmerend en Amsterdam. Deze 7 muzikanten vonden bij elkaar de passie voor de funk- en soulmuziek. Al sinds jaar en dag spelen The Funkateers nummers van o.a. Chaka Khan, Average White band en Brand New Heavies. Dus... put on your dancing shoes!

Gold Water neemt je weer even mee terug naar de tijd toen het allemaal gebeurde. Nummers van onder andere: The Beatles, The Rolling Stones, Queen maar ook AC/DC en Pearl Jam zullen niet ontbreken. Door een vette sound en meerstemmigheid in de vocals onderscheid het Volendamse Gold Water zich van andere bandjes. Naast het spelen van covers, is de band ook druk bezig met het schrijven van eigen nummers. Komend jaar heeft de band de eer om op Dutch Valley 2015 te spelen.

Meer informatie kunt u vinden op de site van Dorpshuis Ilpendam: www.dorpshuisilpendam.nl

Bron: Matthijs Moison

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services